Dänemark


 

Barefoot Danmark
Mina Rasmussen
 
Damvejen 9
3400 Hillerød
 
Tel.: 29 46 62 26
times of opening: 9:00-16:00
 
www.barefoot-danmark.dk
info[at]barefoot-danmark.dk 

Naturhesten er Danmarks største og første specialist i bomløse sadler og hestevenligt udstyr. Vi er Barefoots officielle samarbejdspartner i Danmark og den  den eneste danske forhandler, der fører Barefoots fulde sortiment.

Naturhesten/Barefoot Danmark.

Naturhesten/Barefoot Danmark er Danmarks største og første specialist i bomløse sadler og hestevenligt udstyr. Historien om Barefoot Danmark startede i 2004, hvor vi købte fået to Cheyenne-sadler hjem fra Tyskland til vore egne to sadel’problem’heste .  Efter at have prøvet sadlerne blev vi så begejstrede for Barefoots hestevenlige design til en ryttervenlig pris, at vi besluttede os for at kontakte Sabine Ullmann for at høre om vi måtte forhandle hendes sadler.

På den måde blev vi blandt de to første Barefootforhandlere udenfor Tyskland. Dengang var der kun Cheyenne-modellen, - sidenhen har Barefoot-familien vokset sig meget større, både hvad angår forhandlere og produkter. Vi har haft bomløse sadler fra flere andre producenter i vores sortiment, men vi har gang på gang måttet erkende, at de andre ikke har kunnet leve op til Barefoot hvad pris/kvalitetsforhold og hestevenlighed angår. Vi oplever desuden, at Barefoot er meget lydhøre overfor ideer til nyudviklinger, og vi nyder at lade os overraske af de seneste påfund.

Vi er den eneste danske forhandler, der fører Barefoots fulde sortiment, og vi er dem med længst erfaring med Barefoots produkter i Danmark. Kig ind på vores hjemmeside og ring eller skriv for en snak om hvilke af Barefoots produkter, der passer til dig og din hest.

Mange hilsener,

Naturhesten/Barefoot Danmark

 Kontakt

Unsere Service-Hotline
Mo - Fr 8 - 17 Uhr
06272 - 920500

service@barefoot-saddle.de
Oder über unser Kontaktformular